Jacqueline Edeling - Bandoneón

Een expert op het gebied van balg -instrumenten. Jacqueline speelt bijna ieder balg instrument in iedere denkbare stijl. Een definitieve keuze voor tango heeft voor een complete toewijding voor de bandoneón gezorgt. Zij treedt op in bekende concertzalen , zowel in Nederland , als daarbuiten, solo en met verschillende orkesten , operaprojecten, alsook in enkele professionele tango groepen. Jacqueline speelt en arrangeert muziek in Fuego Latino en heeft haar eigen solo theater show.

Margreet Markerink – Piano, composities, arrangeren

Na haar klassieke studie op het conservatorium specialiseerde zij zich in het componeren arrangeren en uitvoeren van Argentijnse Tangomuziek onder de supervisie van welbekende pianist/componist Gustavo Beytelmann en bandoneonist/pianist Carel Kraayenhof op het Rotterdamse Conservatorium. Geïnspireerd door verschillende muzikale stijlen (van klassiek tot jazz en Balkan muziek) zijn haar composities origineel zonder het tango gevoel te verliezen. Naast haar spelen in Trio Tangata en Tango Dorado heeft ze veel samengewerkt met tangozangers , zoals José Rivero, Claudia Copier en Juan Carlos Tajes. Zij heeft de muziek geschreven voor de film "het wonder van Maxima"(van Paul Ruven) , vertoond op het Nederlandse filmfestival.

Maaike Wierda – Contrabas

Heeft contrabas gestudeerd op het Royal Conservatorium van Den Haag en heeft de laatste paar jaren in belangrijke symfonie orkesten van Nederland gespeeld maar heeft ook veel kamermuziek ensembles in veel verschillende stijlen gespeeld. Van klassiek tot tango, jazz tot country muziek. Door het beheersen van alle speciale technieken die nodig zijn voor een contrabas speler in tangomuziek kan zij de muziekstukken tot in de perfectie uitvoeren.©Trio Tangata